Den kommunale tandpleje vandt Årets Hygiejnepris

Arkivfoto
Arkivfoto
12. september 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I forbindelse med en større strukturændring i foråret 2013 nedsatte tandplejen i Sønderborg Kommune en hygiejnegruppe, der lige siden har arbejdet målrettet med at skabe god hygiejne. Det har Rådet for Bedre Hygiejne valgt at honorere med Årets Hygiejnepris. Prisen blev modtaget med stor begejstring.

  • Vi kan slet ikke få armene ned, og vi er bare så stolte, lyder det fra klinikassistent i Gråsten Gitte Torning

Christensen, der fortæller, at de gennem hele processen har oplevet en god arbejdsharmoni, hvor alle har grebet ideerne og været med til at føre dem ud i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hygiejnegruppen har i siden marts sidste år arbejdet på at ensrette og sikre en fælles retning for hygiejnen på de 3 klinikker til gavn for både patienter og personale.

  • Arbejdet med god hygiejne er et vigtigt led i sundhedsområdet i Sønderborg Kommune, og prisen her er jo et tegn på at vi er godt på vej, også på dette område, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.
  • Det er først og fremmest patienternes sikkerhed, der ligger os på sinde med et ønske om at fjerne risikoen for infektion i forbindelse med behandling. Men samtidig er det også personalets sikkerhed og arbejdsmiljø, der er i fokus, siger Susanne Gyldenhof, der er leder af tandplejen i Sønderborg Kommune.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Alt fra arbejdsgange, retningslinjer og indretning er blevet gennemgået og optimeret i den lange proces, der har involveret alle ansatte i tandplejen i Sønderborg Kommune.

 

 

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...