Den kommunale tandpleje vandt Årets Hygiejnepris

12. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

I forbindelse med en større strukturændring i foråret 2013 nedsatte tandplejen i Sønderborg Kommune en hygiejnegruppe, der lige siden har arbejdet målrettet med at skabe god hygiejne. Det har Rådet for Bedre Hygiejne valgt at honorere med Årets Hygiejnepris. Prisen blev modtaget med stor begejstring.

  • Vi kan slet ikke få armene ned, og vi er bare så stolte, lyder det fra klinikassistent i Gråsten Gitte Torning
Helge Larsen siger, at prisen viser, at hygiejne er vigtig for god sundhed.

Helge Larsen siger, at prisen viser, at hygiejne er vigtig for god sundhed.

Christensen, der fortæller, at de gennem hele processen har oplevet en god arbejdsharmoni, hvor alle har grebet ideerne og været med til at føre dem ud i livet.

Hygiejnegruppen har i siden marts sidste år arbejdet på at ensrette og sikre en fælles retning for hygiejnen på de 3 klinikker til gavn for både patienter og personale.

  • Arbejdet med god hygiejne er et vigtigt led i sundhedsområdet i Sønderborg Kommune, og prisen her er jo et tegn på at vi er godt på vej, også på dette område, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det er først og fremmest patienternes sikkerhed, der ligger os på sinde med et ønske om at fjerne risikoen for infektion i forbindelse med behandling. Men samtidig er det også personalets sikkerhed og arbejdsmiljø, der er i fokus, siger Susanne Gyldenhof, der er leder af tandplejen i Sønderborg Kommune.

Alt fra arbejdsgange, retningslinjer og indretning er blevet gennemgået og optimeret i den lange proces, der har involveret alle ansatte i tandplejen i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...