Den Kongelige Ballet besøger parken ved Sønderborg Slot

24. maj 2018 Kultur

I forlængelse af den stort anlagte Balletfestival rejser en gruppe af Den Kongelige Ballets bedste dansere på turné i hele landet med nogle af ballethistoriens mest berømte dansenumre. Og den 14. juni klokken 19 er balletten i parken ved Sønderborg Slot.

I år rejser 13 af Den Kongelige Ballets dygtigste solodansere, solister og korpsdansere på turné i Danmark fra den 11.-15. juni med uddrag fra bl.a. Svanesøen, Sylfiden, Giselle og Napoli. Pak picnickurven og slå følge med de tusindvis af danskere, der har gjort det til en fast tradition at nyde en sommeraften i selskab med hele Danmarks nationalballet.

Program

Dvorak Pas de deux

Pas de deux fra Sylfiden

Hvid svane pas de deux fra Svanesøen

Balletten trækker rigtigt mange tilskuer, så undgå P-problemer: Tag cyklen eller gå til slottet.

Sort svane pas de deux fra Svanesøen

Artiklen fortsætter under annoncen

Pas de deux fra 1. aks af Kermessen i Brúgge

Pas de deux fra 2. akt af Giselle

Pas sept fra Et Folkesagn

Tarantel fra Napoli

Danserne

Solist Alexander Bozinoff, solodanser Jonathan Chmelensky solodanser J’aime Crandall, solodanser Holly Jean Dorger, korpsdanser Astrid Elbo, solist Jón Axel Fransson, solodanser Andreas Kaas, solodanser Marcin Kupiñski, solodanser Kizzy Matiakis, korpsdanser Meirambek Nazargozhayev, solodanser Ida Praetorius, korpsdanser Emma Riis-Kofoed og solodanser Amy Watson.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...