Den Kongelige Ballet kommer til Sønderborg

12. March Kultur

I forlængelse af den stort anlagte Balletfestival pakker Den Kongelige Ballet tåspidsskoene og drager ud i landet til Kongelig sommerballet og turen går i år til blandt andet Sønderborg Slot den 14. juni 2018 klokken 19.00.

Kongelig sommerballet trækker titusinder af danskere til de gratis balletforestillinger under åben himmel, hvor scenen bliver bygget op om eftermiddagen, og om aftenen viser en gruppe dansere uddrag fra ballettens forestillinger i smukke lokale naturomgivelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ballet er for alle, for dans er en urkraft, som alle kan mærke og intuitivt forstår. Alle kan danse,” siger balletmester Nikolaj Hübbe i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Nogen kun med gardinerne godt trukket ned, andre mest til fester. Og så nogle få udvalgte, der danser professionelt i kunstens Champions League. Mænd og kvinder som blandt andet er ansat i Den Kongelige Ballet, og som har perfektioneret kroppens bevægelser til den største kunst. De er stjerner. De er blevet ved med at udleve den trang til at danse, som vi alle kender.”

FOTO: Klaus Vedfelt

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk

Læs også...