Den offentlige bustrafik sendes nu i 4 ugers høring

28. oktober 2015 Politik

Den offentlige bustrafik sendes nu i høring, så borgerne kan komme med forslag til, hvordan buskørslen skal se ud i fremtiden.

Sydtrafiks terminal i Sønderborg.

Sydtrafiks terminal i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Linie 223 fra Gråsten til Nordborg er den mest succesfulde buslinie i hele Sydtrafiks område. Og jeg ser gerne, at vi finder en måde, så der kommer en forbindelse mellem de mange landsbyer i oplandet og linie 223”, siger Teknik- og Miljøudvalgsformand Frode Sørensen på onsdagens byrådsmøde.

Flextransport

“Vi skal holde øje med flextransporten, fordi den hurtigt kan give os en større regning end ventet”, siger viceborgmester Aase Nyegaard.

“I udvalget er vi opmærksomme på, at flextransporten bliver brug mere og det tager vi højde for, når næste budget skal lægges”, siger Frode Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De sager, som Sønderborg Kommune sender i høring, finder man på kommunens hjemmeside under “høringer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...