Der er en mening bag DEFINE musikfestival

12. november 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

DEFINE 2015, elektonisk musikfestival i Sønderborg, skal være med til at trække flere unge til Syddanmark.

Der er masser af attraktive studiepladser, job og boliger til de unge i Sønderborg og Syddanmark. Men den slags gør det ikke alene, når de unge skal få øjnene op for mulighederne for at bosætte sig og studere i Sønderborg og Syddanmark.

Liima - medlemmer fra det tidligere Efterklang udvidet med en mere.

Liima – medlemmer fra det tidligere Efterklang udvidet med en mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal også være et fritidsliv og kulturtilbud, som de unge kan se sig selv i, når de for en stund slipper studierne. Derfor har Region Syddanmark valgt at støtte den elektroniske musikfestival DEFINE 2015 .

Bo Libergren, formand for Udvalget for Regional Udvikling i Region Syddanmark, siger i en pressemeddelelse:

“Når vi skal have unge til at opdage, at der er noget, der hedder Sønderborg og Syddanmark, skal vi møde dem der, hvor de er. Det kræver initiativer på mange forskellige fronter, og musikfestivalen med elektronisk musik og kulturoplevelser på flere platforme er en af brikkerne i det puslespil”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At festivalen også samarbejder med unge hen over grænsen er et ekstra plus. Vi er forbi den tid, hvor grænsen står

Kunstskolen skal også præge Define Festival.

Kunstskolen skal også præge Define Festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

for begrænsninger, og samarbejdet om festivalen hen over grænsen viser det store potentiale og de muligheder, der er for unge i grænseregionen”, siger han videre.

Festivalen er desuden udtryk for et godt og bredt samarbejde mellem Sønderborgs og Region Syddanmarks kulturinstitutioner som for eksempel Sønderborghus, Biblioteket Sønderborg, Sønderborg Musikskole – og som noget nyt – Sønderjyllands Kunstskole.

Desuden samarbejdes der hen over grænsen. DEFINE festivalen løber af stablen både i Sønderborg og på Kulturwerkstatt Kühlhaus i Flensborg, der også samarbejder med Hamborg og Berlin om den elektroniske kunstgenre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalen løber fra fredag den 20. november til og med søndag den 22. november. Hele programmet kan ses på www.definefestival.com

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...