Der er snart udsolgt til Tjajkovskijs 5. symfoni

3. maj 2019 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester kan snart melde udsolgt til koncerten ”Tjajkovskijs 5. symfoni”, som finder sted torsdag den 9. maj i Alsion i Sønderborg. Der er stadig ganske få billetter tilbage til koncerten med et program sammensat af moderne og romantiske værker af Gioacchino Rossini, Herman D. Koppel og Peter Tjajkovskij. Rikke Sandberg er aftenens klaversolist og Bo Holten er dirigent.

Det skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

På programmet er Rossinis ouverture til Barberen i Sevilla, Herman D. Koppels klaverkoncert nr. 3 og Tjajkovskijs symfoni nr. 5.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover musikken er denne aftens koncert noget helt særligt, fordi en del af den, nemlig Koppels klaverkoncert, bliver indspillet til en cd-udgivelse.

Det er klaversolist Rikke Sandberg, som er med til at udødeliggøre Koppels mest opførte klaverkoncert, som der findes ganske få indspilninger af, og Sønderjyllands Symfoniorkester er stolte over at bidrage til udbredelsen af dette spændende og væsentlige værk i hans produktion.

Du kan købe EN BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 REGIONALT, Samfund

Sundhed: Regionsrådet godkendte ny akutplan

6. december 2021 REGIONALT

Bedre kobling mellem lægevagten og sygehusene, når patienter har brug for akuthjælp, og tættere samarbejde mellem sygehusene, psykiatrien og kommunerne. Det er nogle af hovedpunkterne i den nye akutplan, regionsrådet satte i værk i forbindelse med budgetforliget i 2020. Den nye akutplan, som blev godkendt i regionsrådet i sidste uge, indeholder 32 indsatser, som alle […]

Læs mere...