Der var brand i et tag på en Linak-bygning

16. april 2021 112

Fredag ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning, som sendte de frivillige brandmænd fra Egen og en tankvogn fra Augustenborg til Linak.

“Det opstod brand i forbindelse med noget tagdækning, men da vi nåede frem havde tagdækkerne selv slukket ilden og det er jo rigtigt godt”, siger indsatsleder Jan Erik Rasmussen til SønderborgNYT.

Egen Frivillige Brandværn er på stedet og tjekker, om der er fare for, at ilden blusser op påny.

“Jeg sagde, vi sendte en tankvogn fra Augustenborg/Bro Frivillige Brandværn med til Linak og forklaringen på det er, at når vi rykker ud til en såkaldt industribrand, så er der altid en ekstra tankvogn med”, siger indsatslederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der alarmeres om en brand, så rykker indsatslederen fra Sønderborg Brand og Redning altid ud – og det samme gør det frivillige brandværn, som er tættest på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...