Der var brand i et tag på en Linak-bygning

16. april 2021 112

Fredag ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning, som sendte de frivillige brandmænd fra Egen og en tankvogn fra Augustenborg til Linak.

“Det opstod brand i forbindelse med noget tagdækning, men da vi nåede frem havde tagdækkerne selv slukket ilden og det er jo rigtigt godt”, siger indsatsleder Jan Erik Rasmussen til SønderborgNYT.

Egen Frivillige Brandværn er på stedet og tjekker, om der er fare for, at ilden blusser op påny.

“Jeg sagde, vi sendte en tankvogn fra Augustenborg/Bro Frivillige Brandværn med til Linak og forklaringen på det er, at når vi rykker ud til en såkaldt industribrand, så er der altid en ekstra tankvogn med”, siger indsatslederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der alarmeres om en brand, så rykker indsatslederen fra Sønderborg Brand og Redning altid ud – og det samme gør det frivillige brandværn, som er tættest på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...