Der venter Sønderborg Squash Club to udekampe og en hjemmekamp

3. februar 2018 Kultur

 Der resterer kun en hjemmekamp for Sønderborg Squash Club. Klubben har siden anden halvdel af turneringen startede nu haft hjemmebanefordelen i to kampe i træk.

Der resterer tre kampe, hvoraf de næste to er på udebane. Sidste kamp, der spilles i april, er næste hjemmeban kamp, så SSC-spillerne skulle gerne i kampen mod Esbjerg, der blev spillet forleden, drage fordel af at spille i egen hule.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til dysten havde SSC valgt følgende holdopstilling. Ivan Abad, Aron Andresen, Stephanie Riding og Sune Andersen.

Det var alle meget lige kampe, der blev afviklet med henholdsvis seks fire- og to fem-sæts kampe, skriver Sønderborg Squash Club i en pressemeddelelse.

Efter de fire første kampe var stillingen 2-2, men herefter trak SSC fra og vandt de sidste 4 kampe med 3-1.

Altså en samlet SSC sejr på 5-3.

Ivan Abad måtte i sine kampe ud i fire sæt som begge blev vundet med 3-1. Aron Andresen måtte se sig besejret med 3-2 i første dyst, men vandt sin anden med 3-1.

Stephanie Riding vandt sine kampe med henholdsvis 3-1 og 3-2.

Sune Andersen måtte se sig besejret i begge sine meget jævnbyrdige kampe med 3-1.

SSC der kunne sætte 6 point ind på kontoen, bevarede og udbyggede divisionens første plads. Den nærmeste forfølger, OSMK, der på andenpladsen pt. har spillet en kamp mindre, har 10 point mindre end SSC.

Selv med en storsejr i næste kamp kan OSMK ikke fravriste førerpositionen fra Sønderborgspillerne.

Næste gang SSC skal i kamp, eller i ilden, er netop mod rivalerne fra Odense. Kampen der afgørende kan splitte toppen spilles i Odense den 22. februar

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk