Destination Sønderjylland tæt på at blive stiftet

12. november 2014 Kultur

Destination Sønderjylland vil varetage opgaven med produktudvikling, eventudvikling, gennemførelse af events, kompetenceudvikling af turisterhvervet og markedsføring.

Den direkte turistservice på turistbureauerne indgår ikke i den nye organisations opgaver. download

Artiklen fortsætter under annoncen

Det foreslås, at den nye organisation har stiftende generalforsamling primo 2015 og at organisationen er operationel pr. 1. juli 2015.

Sønderborg Kommunes bidrag til samarbejdet er årligt 2.330.169 kr.

I 2015 er det kun det halve beløb 1.165.085 kr.

Udover tilskuddet betales ekstraordinært 160.000 kr. i 2015, så der er mulighed for at ansætte de to nuværende projektmedarbejdere i Destinationsudvikling Sønderjylland, fordi de besidder en række vigtige kompetencer og viden.

imagesIHMPDCZSSamtlige tilskud fordeles mellem de fire sønderjyske kommuner med indbyggertallet som fordelingsnøgle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er vedlagt et notat, der beskriver konceptet for etableringen.

Sagen har været behandlet på møde mellem de fire sønderjyske borgmestre, der har besluttet, at sende sagen til politisk behandling i de fire kommunalbestyrelser. I Sønderborg behandles sagen først i Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling, hvorefter den behandles i Økonomiudvalget og Byrådet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...