Det er ikke alle P-pladser der nedlægges

23. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Netop nu og frem til 26. november er der høring i forhold til Sønderborg Kommunes forslag til strategi for byliv og infrastruktur. I

Det er ikke alle p-pladser, der nedlægges.

Det er ikke alle p-pladser, der nedlægges.

høringsperioden inviteres alle til to åbne gade-borgermøder, hvoraf det første blev holdt lørdag den 18. oktober på Perlegade ved Rønhaveplads. Det andet holdes ved Borgen lørdag den 15. november kl. 10-14.

På borgermøderne informeres om planen på store plancher med kort, der viser områderne, hvor der påtænkes ændringer, og tekster, der fortæller om forslagene. Der var stor interesse og spørgelyst på det første borgermøde, ligesom mange har været inde på www.sonderborgkommune.dk og læse om strategiforslaget. Der er ligeledes kommet over 30 kommentarer og forslag til høringen allerede.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Imidlertid går vi nu ind og præciserer de kort og tekster, der vedrører p-pladserne ved Sønderborg Slot og Vingården. Vi må medgive, at kortene kan give en opfattelse af, at forslaget indebærer, at alle p-pladser skal væk de to steder. Det er slet ikke tilfældet. Der er tale om 10-12 p-pladser foran slottet, og der er tale om 10-15 pladser på Vingården på den “sløjfe”, der går ud mod Løngang, men kun p-banerne ind mod Sønderborghus”, fortæller drifts- og anlægschef i Sønderborg Kommune, Thomas Jaap.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...