Der er ikke et enigt byråd bag fyrtårnsprojekter og fremtidsvisioner

22. juni 2022 Politik

Det er ikke længe siden, Byrådet var på Visionsseminar, hvor de i fælles flot prøvede at kigge ind i fremtiden og pege de områder ud, som de skal arbejde med.

Flere af politikerne oplevede Visionsseminariet som en god oplevelse.

“Og vi talte på tværs af partierne og jeg synes, det var en rigtig god oplevelse”, sagde Kjeld Stærk fra Venstre på onsdagens byrådsmøde.

Enhedslistens Asger Romme Andersen er slet ikke enig med Kjeld Stærk.

“Det eneste positive ved visionsdagene i Tønder var koncerten med Rikke Thomsen og resten kørte efter de store partiers drejebog”, sagde Asger Romme Andersen og bad om, at der blev fjernet et par linier i teksten, som skulle godkendes i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ordene ‘Vi vil arbejde målrettet på en fast forbindelse mellem Als og Fyn’, jeg vil have streget ud”, sagde Asger Romme Andersen og tilføjede, at i konstitueringsaftalen står der, at hvert enkelt parti kan forfølge sine egne mærkesager, men dem er der ikke plads til i Visionsaftalen.

Asger Romme Andersen fik ikke opbakning fra de øvrige 30 byrådsmedlemmer, der så til gengæld ikke kan sige, at det er et enigt Byråd, der bakker op omkring fyrtårnene ProjectZero og Nordborg Resort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afstemingen betyder ja eller et nej til hele pakken med både fyrtårne og andre visioner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...