Det er tid til det årlige Kulturforum

22. september 2017 Kultur

Det er tid til Kulturforum, som holdes den 11. oktober kl. 18.30 på Sønderborg Teater. I år skal der også skal vælges et medlem til Aktørudvalget for turisme, handel og kultur.

Husk tilmelding senest den 6. oktober.

Det er hér, alle med interesse for kultur i kommunen bør møde op, når de vil beholde kulturfingeren på pulsen og samtidig lytte og snakke med om udviklingen i kulturen i de kommende år.

Årets Kulturforum starter med en kulturmesse i teatrets foyer, hvor kulturaktører har mulighed for at opstille en stand og møde hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalgsformændene Stephan Kleinschmidt og Charlotte Riis Engelbrecht vil på scenen fortælle om, hvor langt vi er med KulturKompasset.

Programmet byder desuden på et inspirationsoplæg ved Kim Bisgaard og introduktion til og workshops om de kommende års kulturudvikling.

De fire workshops har fokus på hhv. events, landdistrikter, unge og medborgerskab.

Husk at tilmelde dig Kulturforum senest 6. oktober HER på linket

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der skal ske noget i jeres lokalområde, så er opskriften borgerrettet innovation, siger Karsten Gram.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opskriften på mere kultur

Karsten Gram fra Gråsten har på et tidligere Kulturforum givet opskriften på, hvordan man får mere kultur i sit lokalområde.

“Skal der ske noget, så skal i lave det selv. Det hjælper ikke at vente”, siger han.

“Hvis man oversætter borgerdreven innovation til sønderjysk, så betyder det, at vi gør det selv”, siger Karsten Gram fra Gråsten Forum. Han fortæller, at andre, der vil have, at der sker noget i deres lokalområde, kan lære meget af Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...