Det går rigtigt godt for cykelfærgen

3. juli 2019 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Det er gået så godt med bookingen af billetter til cykelfærgen, at Gerhard Jacobsen fra BIB Landsbylaug forleden gav skipper Palle Heinrich håndslag på, at Rødsand også skal sejle på Flensborg Fjord næste år.

”Vi har nået første delmål. Et salg på over 500 billetter, og takket være velvillige sponsorater i år er vi nu sikre på, at vi får et sort nul på bundlinjen”, siger Gerhard Jacobsen i en pressemeddelelse efter kun fire dages sejlads på den nye rute.

”Jo flere billetter, vi får solgt i resten af juli, desto større er chancen for, at vi næste år også udvider sæsonen udover de fire uger, vi sejler med cykelfærgen i år. Så jeg håber virkelig, at lokalbefolkningen booker en billet og oplever, hvad det er ruten byder på. Rigtig mange har jo fundet ud af, at en tur med cykelfærgen giver mulighed for at frekventere de mange restauranter, der er i havneområdet i Langballig”, siger Gerhard Jacobsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han roser de frivillige, som virkelig træder i karakter.

”Søndag aften blev det f.eks. nævnt, at vi kunne øge sikkerheden yderligere i Brunsnæs med et ekstra plankeværk. Mandag morgen var det sat op, takket være frivillige. Og vi har allerede fået tilsagn fra én, der vil hjælpe os med at søge fonde til næste års sejlads”, siger Gerhard Jacobsen.

En enkelt fejl i booking-systemet er også rettet.

Nu kan alle booke billet online helt frem til afgangstidspunktet HER på cykelfærgen.info

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. april 2024 112, Sydals

Madlavning var årsagen til den voldsomme brand

19. april 2024 112

Torsdag var der brand i et rækkehus på Midthave i Lysabild. “Da vi kom derud fra branden gået gennem taget og der var også ild i taget i nabohuset”, sagde Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen, til SønderborgNYT. Politiet har fundet årsagen til branden. “Det ser ud til, at der har været gang i noget madlavning. […]

Læs mere...