Det går rigtigt godt for cykelfærgen

3. juli 2019 Broager

Det er gået så godt med bookingen af billetter til cykelfærgen, at Gerhard Jacobsen fra BIB Landsbylaug forleden gav skipper Palle Heinrich håndslag på, at Rødsand også skal sejle på Flensborg Fjord næste år.

”Vi har nået første delmål. Et salg på over 500 billetter, og takket være velvillige sponsorater i år er vi nu sikre på, at vi får et sort nul på bundlinjen”, siger Gerhard Jacobsen i en pressemeddelelse efter kun fire dages sejlads på den nye rute.

”Jo flere billetter, vi får solgt i resten af juli, desto større er chancen for, at vi næste år også udvider sæsonen udover de fire uger, vi sejler med cykelfærgen i år. Så jeg håber virkelig, at lokalbefolkningen booker en billet og oplever, hvad det er ruten byder på. Rigtig mange har jo fundet ud af, at en tur med cykelfærgen giver mulighed for at frekventere de mange restauranter, der er i havneområdet i Langballig”, siger Gerhard Jacobsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han roser de frivillige, som virkelig træder i karakter.

”Søndag aften blev det f.eks. nævnt, at vi kunne øge sikkerheden yderligere i Brunsnæs med et ekstra plankeværk. Mandag morgen var det sat op, takket være frivillige. Og vi har allerede fået tilsagn fra én, der vil hjælpe os med at søge fonde til næste års sejlads”, siger Gerhard Jacobsen.

En enkelt fejl i booking-systemet er også rettet.

Nu kan alle booke billet online helt frem til afgangstidspunktet HER på cykelfærgen.info

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...