Det går stødt fremad for TDC i Flensborg

30. oktober 2014 Erhverv

Da TDC i det tidlige forår besluttede at etablere en afdeling af callcenteret CCE i Flensborg, var målet at skaffe godt et par hundrede dansktalende medarbejdere til at tage telefonerne.

Med mange tusinde ledige i fjordbyen kunne det blive en nem sag at skaffe tilstrækkeligt med personale, men helt så nemt gik det ikke, og nu har

Dansk TDC-afdeling i Flensborg og amerikanske arbejdsgivere hos TDC i Sønderborg.

Dansk TDC-afdeling i Flensborg og amerikanske arbejdsgivere hos TDC i Sønderborg.

selskabet justeret tallet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er, at der til foråret sidder 150 medarbejdere, der kan hjælpe danske TDC-kunder med at løse deres problemer, fortæller teamchef Jimmi Niebuhr Eriksen fra TDCs datterselskab CCE  i Flensborg.

“Vi var måske en smule for optimistiske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har i hvert fald taget noget længere tid at få så mange dansktalende medarbejdere som vi troede i starten, og vi har været nødt til at gå nye veje”, siger han til Flensborg Avis.

Der blev åbnet for deltidsjob, lagt en euro mere på timelønnen, og de nye medarbejdere fik en rigtig ansættelseskontrakt med TDC frem for med et vikarfirma.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag er der 80 fuldtidsansatte i huset, mens antallet af medarbejdere er en del større.

En euro mere i timen har også fået danskere nord for grænsen til at tage callcenterjob i Flensborg, og de kommer så langt væk fra som Gråsten for at arbejde hos danske CC, skriver Flensborg Avis.

I august valgte TDC at outsource flere hundrede medarbejdere i kunde-servicedelen til amerikanske Sitel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betød, at det gamle TDC-callcenter i Sønderborg kom på amerikanske hænder, mens callcentret i Flensborg blev i TDC-koncernen.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sundeved

Politiet var på knallertjagt

16. april 2021 112

Torsdag lykkedes det politiet at få stoppet en 25-årig knallertkører fra Aabenraa, som i første omgang var stukket af fra patruljen. “Han blev stoppet på Mejeritoften i Blans, hvor han i sin forvirring kørte ind i politibilen – heldigvis uden at nogen kom til skade”, siger Thomas Berg fra det lokale politi. Knallertkøreren blev testet […]

Læs mere...