Det historiske 1864-løb trak små 1200 deltagere

29. maj 2016 Kultur

DMI startede dagen med at varsle skybrud over Sønderborg. Men heldigvis var der ikke skyggen af sorte skyer, da dagens deltagere i det store 1864 løb fra start og ud på 6 km, 10.1 km eller halvmarathonen på 21.4 km, Vejret viste sig fra sin fineste side. Om løberne havde tid og overskud til at nyde det gode vejr og ikke mindst den fantastiske udsigt fra Dybbøl Banke er nok tvivlsomt.

Men ikke alt er lykke og glade dage. Der hviler desværre sorte skyer over 1864-løbet. Dagens løb kan risikere at blive det sidste i rækken, fordi arrangørerne, Vidar Sønderborg, har kastet håndklædet i ringen og meldt ud, at de ikke har lyst til at stå for arrangementet længere.

Artiklen fortsætter under annoncen

På 1864-løbets Facebookside, kan man læse denne kommentar fra løbsleder Hans Flindt: “Vi arbejder på at kunne videreføre løbet. Det er en skøn idé, og derfor vil det være synd at stoppe. Nu skal vi først sikre, at deltagerne i årets løb får en god oplevelse, og så vil vi se på, hvordan vi kan opbygge en organisation, der kan løfte opgaven.”

Om det var det sidste 1864-løb i Sønderborg eller ej, så kan man ikke tage glæden over et vellykket arrangement fra arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...