Det Nye Spisested: Amerikansk Bogcafé-menu

20. oktober 2015 Kultur

Klaus Græns fra Det Nye Spisested i Sønderborghus har været en tur gennem forskellige bøger, så han kunne sætte en menu sammen, der passer præcis til Brecklings Bogcafé den 5. november, hvor forfatteren Ole Sønnichsen fortæller om danskere, der for cirka 150 år siden søgte lykken i Amerika. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/10/images-13-300×129.jpe” alt=”images (1)” width=”300″ height=”129″ />

Menuen fra det vilde Vesten

Forret:

Corn chowder

Fra buffet:images

3 different sliders All-American Barbecue Beef Brisket Jambalaya, Pumpkin pie, Baked sweet potatoes, Coleslaw, Cesar salad, Florida salad.

Dessert:

Cherry pie and vanilla ice cream – som tilkøb til 35 kroner.

Tilmelding til Brecklings Bogcafe:

Fra kl. 17.30 er Klaus Græns fra Det Nye Spisested klar med menuen og klokken 19 begynder Ole Sønnichsen sit foredrag om udvandrerne.12072704_1100541329996430_820285005894066211_n

Det koster 179 kroner for både menu og foredrag – og 100 kroner for foredraget alene.

Billetter kan købes i billetsalget i Sønderborghus eller bestilles på Brecklings billet-telefon 5114 3906 alle dage mellem 12 og 17.

Du kan også bestille din billet via en besked på Facebook-siden Brecklings Bogcafé – skriv navn og nummer plus antal pladser – og så ringer Allan Breckling op og guider dig til betaling mv.

Hvis ikke du bruger Facebook, så kan der sendes en mail med navn, nummer og antal pladser til acharling@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk