Det nye Spisested klar med Bogcafé-menuen

7. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Klaus Græns klar med en menu, der har et strejf af gamle dage.

Klaus Græns klar med en menu, der har et strejf af gamle dage.

Når gæsterne i Brecklings Bogcaf’é søndag middag sætter sig til bords i Det nye Spisested i Sønderborghus, så skal gennem en smagsoplevelse  med et par retter, der er inspireret af den tidsperiode, som Pernille Juhls bøger spænder over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forretten er en terrine af ”syltet” okseskank med tomat og blomme.11986966_1035239013162765_3783463028930841886_n

“Dengang syltede man masser af kød. Det var ikke blot frugt og grønt, der blev syltet”, siger restauratør Klaus Græns til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter forretten vanker der en buffet med langtidstilberedt svineskinke med øl og kalvebov med aromatiske urter. Garnituren er perlebyg med løg og persille,  stegte rodfrugter, “Birnen, Bohnen und Speck” samt kartofler i bouillon

“Derudover er det muligt at købe dessert og her tilbyder vi Katrine-blomme-kage med syrnet fløde for 30 kroner”, siger Klaus Græns.

Hvis du vil høre Pernille Juhl fortælle om sine bøger, så kan du tilmelde dig via mail til [email protected], ringe til billettelefonen 5114 3906 mellem 12 og 16 – og du kan henvende dig i billetsalget i Sønderborghus i åbningstiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs om Pernille Juhls foredrag HER

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...