Det nye Spisested klar med Bogcafé-menuen

Arkivfoto
Arkivfoto
7. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når gæsterne i Brecklings Bogcaf’é søndag middag sætter sig til bords i Det nye Spisested i Sønderborghus, så skal gennem en smagsoplevelse  med et par retter, der er inspireret af den tidsperiode, som Pernille Juhls bøger spænder over.

Forretten er en terrine af ”syltet” okseskank med tomat og blomme.11986966_1035239013162765_3783463028930841886_n

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dengang syltede man masser af kød. Det var ikke blot frugt og grønt, der blev syltet”, siger restauratør Klaus Græns til SønderborgNYT.

Efter forretten vanker der en buffet med langtidstilberedt svineskinke med øl og kalvebov med aromatiske urter. Garnituren er perlebyg med løg og persille,  stegte rodfrugter, “Birnen, Bohnen und Speck” samt kartofler i bouillon

“Derudover er det muligt at købe dessert og her tilbyder vi Katrine-blomme-kage med syrnet fløde for 30 kroner”, siger Klaus Græns.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil høre Pernille Juhl fortælle om sine bøger, så kan du tilmelde dig via mail til [email protected], ringe til billettelefonen 5114 3906 mellem 12 og 16 – og du kan henvende dig i billetsalget i Sønderborghus i åbningstiden.

Læs om Pernille Juhls foredrag HER

2. december 2024 Debat, Sønderborg

Debatindlæg: Erik Lauritzen skylder borgerne en forklaring

2. december 2024 Debat

Redaktør Gunnar Hattesen, Gråsten, skriver: Debatindlæg: Jeg undrer mig over, at Sønderborg Kommune pludselig og helt unødvendigt dropper aftalen med SønderborgNYT TV om direkte TV fra byrådsmøderne. Det sker åbenbart, fordi KommuneTv ikke vil have, der står SønderborgNYT på de direkte billeder fra byrådsmøderne. Det har desværre fået SønderborgNYT til at droppe transmissionerne, da de […]

Læs mere...