Det Nye Spisested klar til Brecklings Bogcafé

31. august 2015 Kultur

Den 11. oktober klokken 12.30 byder Allan Breckling velkommen til forfatter Pernille Juhl, som skal fortælle om den seneste bog, der har sit udgangspunkt i Gråsten. Det er tredje bind i rækken: Efter Mørket.

dk/wp-content/uploads/2015/08/IMG_9894-300×244.jpg” alt=”Klaus Græns henter inspiration i de bøger, som Allan Breckling tager med i bogcafeen.” width=”300″ height=”244″ /> Klaus Græns henter inspiration i de bøger, som Allan Breckling tager med i bogcafeen.

Lige så nyt som Pernille Juhls seneste bog, det er at Brecklings Bogcafé er flyttet ind i Det Nye Spisested i Sønderborghus, hvor kokken Klaus Græns glæder sig til at diske op med fristende menuer til bogcafé-gæsterne.

“Jeg har tænkt mig at læse den bog, der har hovedrollen i hvert enkelt arrangement og så finde en stemning, der kan overføres til en buffet, jeg vil tilbyde gæsterne”, siger Klaus Græns til SønderborgNYT. Det handler om at skabe en atmosfære og ikke bare stille noget mad ind.

“Og for at gæsterne ikke skal stimle sammen ved buffetten fra første øjeblik, så kommer der lidt på bordene fra start”, siger Klaus Græns.

Brecklings Bogcafé har investeret i en billet-telefon.

Nummeret til den er: 5114 3906 og når du ringer, så får du fat i Bogcafé-bestyrer Allan Breckling.

“Der kan bestilles billetter fra 15 til 18 fra mandag til torsdag og fra 19 til 21 på søndage”, siger Allan Breckling og tilføjer, det også er muligt at købe billet i Sønderborghus’ billetsalg.

Mere rigtigt sted

Tidligere var det Café Figo, der dannede rammerne for Brecklings Bogcafé, men efter mange overvejelser bliver det busfremover Sønderborghus.

“Sønderborghus er i forvejen byens kultursted, så det virker mere rigtigt. Desuden ligger Sønderborghus ved rutebilstationen og Det Nye Spisested har plads til flere end cafeen på Rådhustorvet”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

SønderborgNYT vil informere om de enkelte arrangementer umiddelbart før de finder sted. Altså kan du læse Allan Brecklings tanker om den aktuelle bog og om Klaus Græns’ “Tema-buffetter”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk