Det Sønderjyske Sangcenter inviterer til Voksenkordag

18. oktober 2018 Kultur

Lørdag den 17. november kl. 10-14 holder Det Sønderjyske Sangcenter endnu en voksenkordag på Sønderborg Musikskole for alle interesserede voksne korsangere.

Her kan man få trænet sine sangmuskler og øvet sin stemme under kyndig vejledning.

Denne gang er det Cristina Ana, Johan Korsfeldt og Lise Marie Ernst, der står i spidsen for henholdsvis sopran-, herre- og alt-gruppen.

“Man behøver ikke være aktiv sanger i et kor for at melde sig”, fortæller kunstnerisk leder Mette Rasmussen i en mail til SønderborgNYT.

“Inspirationsdagen er for alle, som har lyst til at synge sammen med en masse andre voksne og få inspiration til god stemmebrug, vejrtrækning, tekstudtale og meget mere.”

I foråret 18 kulminerede sangcentrets voksenkordag med den succesfulde Sigurd Barrett koncert i Alsion. Denne gang er der ikke koblet koncert på voksenkordagen,.

”Men Sigurd Barret har lovet at komme igen i 2020 – så vi må hellere holde os i form,” siger Mette Rasmussen.

“Sangcentrets sangpædagoger underviser, og der er kaffe på kanden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er 100 kroner, som betales ved tilmelding HER på sangcentrets hjemmeside senest den 4. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...