Det Sønderjyske Sangcenter og dirigent Mette Rasmussen skal fejres

1. september 2017 Kultur

Sangen i Sønderborg har fødselsdag.

Sønderjysk Pigekor og Drengekors chefdirigent, Mette Rasmussen, har stået i spidsen for koret i 20 år, og det fejres ved en reception på Sønderborg Musikskole, Skovvej 16, onsdag den 20. september kl. 17-18.30.

“Ved samme lejlighed fejrer Det Sønderjyske Sangcenter sin 5 års fødselsdag, og vi glæder os til at fejre både Mette og sangcentret”, siger bestyrelsesformand Johan Korsfeldt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Rasmussen har dirigeret Sønderjyske Pigekor gennem hele 20 år.

“Mette er nøglepersonen både i korets store udvikling og succes samt i opbygningen af Det Sønderjyske Sangcenter, som arbejder bredt for at udvikle sangen i det sønderjyske område”.

Sønderjysk Pigekor har netop i sommer vundet to guldmedaljer ved en international korkonkurrence i Tyskland, og koret, som i dag tæller 160 sangere, har en central plads i kulturlivet i Sønderjylland. Naturligvis synger koret også ved receptionen!

Vi håber, at samarbejdspartnere og venner af kor og sangcenter vil være med til at fejre Mette og sangcentret. Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig på mail: info@sangcentret.dk – senest den 13. september.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk