Det Sønderjyske Sangcenter og dirigent Mette Rasmussen skal fejres

1. september 2017 Kultur

Sangen i Sønderborg har fødselsdag.

Sønderjysk Pigekor og Drengekors chefdirigent, Mette Rasmussen, har stået i spidsen for koret i 20 år, og det fejres ved en reception på Sønderborg Musikskole, Skovvej 16, onsdag den 20. september kl. 17-18.30.

“Ved samme lejlighed fejrer Det Sønderjyske Sangcenter sin 5 års fødselsdag, og vi glæder os til at fejre både Mette og sangcentret”, siger bestyrelsesformand Johan Korsfeldt i en pressemeddelelse.

Mette Rasmussen har dirigeret Sønderjyske Pigekor gennem hele 20 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mette er nøglepersonen både i korets store udvikling og succes samt i opbygningen af Det Sønderjyske Sangcenter, som arbejder bredt for at udvikle sangen i det sønderjyske område”.

Sønderjysk Pigekor har netop i sommer vundet to guldmedaljer ved en international korkonkurrence i Tyskland, og koret, som i dag tæller 160 sangere, har en central plads i kulturlivet i Sønderjylland. Naturligvis synger koret også ved receptionen!

Vi håber, at samarbejdspartnere og venner af kor og sangcenter vil være med til at fejre Mette og sangcentret. Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig på mail: info@sangcentret.dk – senest den 13. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...