Det ventede havnebad er kommet et skridt nærmere

21. juni 2022 Politik

Bitten o& Mads Clausens Fond planlægger at bygge et havnebad i Sønderborg Havn for efterfølgende at tildele et gavebrev på netop havnebadet til Sønderborg Kommune. Havnebadet placeres i den nordlige ende af Nordgrunden, og vil dermed blive den nordvestlige afslutning på det nye havneområde i Sønderborg by.

Et havnebad kræver, at det konkrete område er udpeget i kommuneplanen som et badevandsområde. Kommuneplanen indeholder retningslinjer for badevand og badeområder samt vandkvaliteten. Havnebadet bygges på søterritoriet og der er derfor ikke lavet kommuneplanramme eller lokalplan for området, skriver forvaltningen til Økonomiudvalget, som samles onsdag eftermiddag for at godkende, havnebadets placering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslaget til kommuneplantillæg og miljøscreeningen for området har været i offentlig høring og forvaltningen har ikke modtaget høringssvar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...