DGI: 1500 sønderjyder har tilmeldt sig Landsstævnet 2017

21. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Over 20.000 deltagere har tilmeldt sig Landsstævnet næste sommer – det er rekordmange, og her ligger DGI Sønderjylland i top 3 med i alt 1500 tilmeldte.

20.106 mænd og kvinder har allerede nu sagt ja til, at de sætter kursen mod Aalborg den 29.

Artiklen fortsætter under annoncen

juni-2. juli 2017 for at deltage i DGI Landsstævne, dyrke idræt og opleve stemningen.

“Vi er rigtig glade for, at deltagertallet allerede nu sætter rekord. Det viser en klar tendens til, at danskerne gerne vil dyrke deres idræt i fællesskab med andre,” siger Søren Brixen, adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør i DGI.

”Den samme tendens ses også med de allerede 1500 tilmeldte fra Sønderjylland, hvilket kvalificerer landsdelen til en 3. plads i det samlede regnskab. Megen af den succes skyldes landsstævne-ambassadører, som har gjort et flot stykke arbejde for at få flere med”, siger direktøren.

Landstævne-historie

Det første stævne startede på Halmtorvet i oktober 1862, som blev benævnt “1.

Artiklen fortsætter under annoncen

almindelige danske Præmieskydning”. Her deltog 103 skytter og der var udelukkende skydning på programmet. 7 år senere blev den 4. præmieskydning holdt i Horsens i 1869, hvor man begyndte at have andre aktiviteter på programmet og stævnet blev udvidet til to dage.

Nu, 148 år senere, er flere end 25 idrætter repræsenteret med over 400 aktiviteter, hvor deltagerne kan hente ny inspiration eller prøve kræfter med nye idrætstrends.

“Landsstævnet er Danmarks største breddeidrætsevent, og det foreløbige rekordhøje deltagertal viser tydeligt, at danskerne bakker op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne hiver fire dag ud af kalenderen for at dyrke idræt både på egen hånd og på hold, og samtidig oplever de den særlige stemning, der er til et landsstævne,” siger Søren Brixen.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...