DGI Verdensholdet laver skoleworkshop i Skansen

21. maj 2015 Uncategorized

DGI Verdensholdet er netop vendt hjem til Danmark efter en seks måneder lang verdensturné. De 27 dygtige gymnaster har fungeret om ambassadører for en sund og aktiv livsstil og har gennemført 125 shows og 160 workshops verden rundt.images (1)

Fredag kommer de til Sønderborg og holder en workshop for 17 klasser fra 17 folkeskoler i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det foregår i Skansen fra kl. 10 – 13.

Workshoppen for skoleeleverne indledes med en fortælling om Verdensholdets turné rundt i verden og nogle af oplevelserne på turen. For eksempel, hvad man stiller op, når gymnastikredskaberne pludselig strander i tolden i tre uger. Efter fortællingen skal eleverne deltage i fire workshops, der handler om spring, rytme/dans, leg og akrobatik. Frivillige fra sportsklubber og foreninger i Sønderborg Kommune hjælper til på workshoppen.

“Jeg er sikker på, at der venter eleverne en stor oplevelse. Gymnasterne fra Verdensholdet er eminent dygtige. Ikke imagesbare til gymnastik og akrobatik, men også til at formidle glæden ved et aktivt liv til børn og unge. Det har de gjort rigtig mange gange på deres verdensturné”, siger Finn Bruncke, der er koordinator på workshoppen med skoleeleverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag demonstrerer Verdensholdet deres talent og klasse med et fantastisk show med udgangspunkt i fantasiuniverset ORBITA.

Det er i Skansen kl. 15.

Skoleelever, der deltager i workshoppen får fribilletter til showet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...