DGI-weekend med masser af gymnastik

20. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I weekenden den 3.-5. marts er der stort DGI-gymnastikstævne i Humlehøjhallen.

Indmarchen starter fredag aften kl. 17.30 og starter godt ud med Vejstrup Efterskoles elevhold. Det flotte gymnastik fortsætter lørdag fra kl. 9.00 og igen søndag fra kl. 9.00.

Programmet er spækket med dygtige egns- og efterskole hold bl.a. Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole, Minimix, REP-holdet, JuniorYnglinge Syd, Bramminge Gymnastik- og Efterskole samt BGI Akademiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 3500 gymnaster

I løbet af weekenden vil flere end 3500 gymnaster være på gulvet for at give publikum en fantastisk oplevelse. Alle de seje rytme- og springhold fra lokale foreninger i Sønderborg og omegn har virkelig lagt sig i selen for at give dig den bedste opvisning, skriver DGI i en pressemeddelelse.

Vi glæder os til at præsentere jer for al den flotte gymnastik, vi har at byde på i vores område og vi garanterer, at humøret vil være højt og livsglæden stor.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...