DGI-weekend med masser af gymnastik

20. februar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I weekenden den 3.-5. marts er der stort DGI-gymnastikstævne i Humlehøjhallen.

Indmarchen starter fredag aften kl. 17.30 og starter godt ud med Vejstrup Efterskoles elevhold. Det flotte gymnastik fortsætter lørdag fra kl. 9.00 og igen søndag fra kl. 9.00.

Programmet er spækket med dygtige egns- og efterskole hold bl.a. Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole, Minimix, REP-holdet, JuniorYnglinge Syd, Bramminge Gymnastik- og Efterskole samt BGI Akademiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 3500 gymnaster

I løbet af weekenden vil flere end 3500 gymnaster være på gulvet for at give publikum en fantastisk oplevelse. Alle de seje rytme- og springhold fra lokale foreninger i Sønderborg og omegn har virkelig lagt sig i selen for at give dig den bedste opvisning, skriver DGI i en pressemeddelelse.

Vi glæder os til at præsentere jer for al den flotte gymnastik, vi har at byde på i vores område og vi garanterer, at humøret vil være højt og livsglæden stor.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

 

 

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...