Diamanten er kåret som landet bedste renovering

12. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

En udvikling fra usexet tristesse til oplevelsesrig arkitektur med noget på hjertet. Sådan lød nomineringsudvalgets begrundelse for at nominere sportshallen Diamanten til RENOVER prisen 2014.

Diamanten belønnet med RENOVER-prisen 2014.

Diamanten belønnet med RENOVER-prisen 2014.

Der var spænding til det sidste hos Madelines på Refshaleøen, der torsdag aften lagde hus til kåringen af Danmarks bedste renovering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repræsentanter fra hele byggebranchen og de nominerede projekter var mødt op til en aften med festmiddag, underholdning og tale fra finansminister Bjarne Corydon, inden det endelig blev afsløret, at Diamanten i Sønderborg fremover kan smykke sig med titlen ”Danmarks bedste renovering 2014”.

Diamanten er en gammel sportshal i Fynshav i Sønderborg Kommune, som har undergået noget af en forvandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med renoveringen er Diamanten gået fra at være lukket, mørk og halvtom til at være lys, levende og bæredygtig – kvaliteter, der gør den berettiget til sit navn, Diamanten.

Det er et valgkollegium af 67 udvalgte personer fra byggebranchen, der har afgjort, at Diamanten skulle løbe med prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har frem til midten af august kunne stemme på deres favoritprojekt blandt seks nominerede projekter, der var udvalgt blandt 165 indstillede projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 112, Sønderborg

Antallet af indbrud i Sønderborg steg med ét

22. april 2021 112

Man kan mene, at et enkelt indbrud er ét for meget, men alligevel kan man ikke sige, det er overvældende, at der i første kvartal er begået 27 indbrud i beboelser, som ligger indenfor Sønderborgs kommunegrænse. Sidste år blev der i samme periode begået 26 indbrud i beboelser, mens der i 2018 og 2019 var […]

Læs mere...