Die Herren bød op til fest på Huset

13. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

top

Die Herren -Europas (måske) bedste U2 coverband

Der findes U2 coverbands, og der findes Die Herren. Sidstnævnte er så tæt på originalen, som nu kan komme det når man er fire danske gutter der bare elsker U2.

Historien om de Die Herren, tager sin begyndelse tilbage i 1991, hvor bandets guitarist Esben Søgaard Nielsen samt bassisten Claes René Topp, startede det der skulle blive til et af Europas bedste U2 coverband. Da først beslutningen om at lave et U2 kopiband havde sat sig fast i de to unge herres tanker, fik de også overbevist Mono Morten Marcher om at han skulle være forsanger i det nye band, samt de fik hevet Carsten Vang Madsen ind til at slå på trommer i bandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at starte med, optrådte Die Herren mest i hovedstadsområdet, men en af deres første koncerter, udenfor hovedstads området, foregik på Sønderborghus tilbage i 1993. Det var Michael Benneke, den daværende formand for musikgrupperne på Sønderborghus, der fik ideen om at hive Die Herren til Udkantsdanmark.

Et fantastisk festfyrværkeri af en koncert

sideDet var dengang, nu tilbage til aftenens koncert. Det var et veloplagt band der med lidt forsinkelse gik på scenen. Forsanger Mono Morten Marcher, gjorde et stort nummer ud af at forklare, at der i aftenen skulle festes igennem, aftenens koncert var planlagt til at blive den bedste koncert – Ever!

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det ligefrem blev den bedste koncert publikum nogensinde har været med til, det skal være usagt. Men festet det blev der. Publikum var lige fra starten med på den værste, hvilket vel egentlig ikke burde undre, for Mono Morten Marcher var i absolut hopla. Han strøg fra den ene side af scenen til anden, mens han var i nærkontakt med publikum. Og det må siges at være en af de gode grunde til at tage til en Die Herren koncert, imodsætning til en U2 koncert, har du hos Die Herren, mulighed for at komme helt tæt på, ja faktisk kan vi være så heldig at du være med til at bære forsanger Mono Morten Marcher når han crowsurfer gennem salen. Den mulighed har man vist desværre ikke ved en U2 koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...