Die Herren bød op til fest på Huset

13. december 2015 Kultur

top

Die Herren -Europas (måske) bedste U2 coverband

Der findes U2 coverbands, og der findes Die Herren. Sidstnævnte er så tæt på originalen, som nu kan komme det når man er fire danske gutter der bare elsker U2.

Historien om de Die Herren, tager sin begyndelse tilbage i 1991, hvor bandets guitarist Esben Søgaard Nielsen samt bassisten Claes René Topp, startede det der skulle blive til et af Europas bedste U2 coverband. Da først beslutningen om at lave et U2 kopiband havde sat sig fast i de to unge herres tanker, fik de også overbevist Mono Morten Marcher om at han skulle være forsanger i det nye band, samt de fik hevet Carsten Vang Madsen ind til at slå på trommer i bandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at starte med, optrådte Die Herren mest i hovedstadsområdet, men en af deres første koncerter, udenfor hovedstads området, foregik på Sønderborghus tilbage i 1993. Det var Michael Benneke, den daværende formand for musikgrupperne på Sønderborghus, der fik ideen om at hive Die Herren til Udkantsdanmark.

Et fantastisk festfyrværkeri af en koncert

sideDet var dengang, nu tilbage til aftenens koncert. Det var et veloplagt band der med lidt forsinkelse gik på scenen. Forsanger Mono Morten Marcher, gjorde et stort nummer ud af at forklare, at der i aftenen skulle festes igennem, aftenens koncert var planlagt til at blive den bedste koncert – Ever!

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det ligefrem blev den bedste koncert publikum nogensinde har været med til, det skal være usagt. Men festet det blev der. Publikum var lige fra starten med på den værste, hvilket vel egentlig ikke burde undre, for Mono Morten Marcher var i absolut hopla. Han strøg fra den ene side af scenen til anden, mens han var i nærkontakt med publikum. Og det må siges at være en af de gode grunde til at tage til en Die Herren koncert, imodsætning til en U2 koncert, har du hos Die Herren, mulighed for at komme helt tæt på, ja faktisk kan vi være så heldig at du være med til at bære forsanger Mono Morten Marcher når han crowsurfer gennem salen. Den mulighed har man vist desværre ikke ved en U2 koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...