DM i vandpolo for U11 og U15 i Humlehøjhallen

30. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Vandpolo står i spidsen for, at landets U11 og U15 vandpolohold får gode vilkår til at kæmpe sig til DM-guldet.

Humlehøj-hallen og skolen lægger rammerne.

I løbet af lørdag og søndag skal der afvikles i alt ca. 40 kampe, hvor holdene skal forsøge at kæmpe sig til guldet i den fysisk krævende sport.

Det bliver en weekend med højt tempo, god fight og mange mål.

Lørdag vil der blive spillet kampe uafbrudt fra klokken 8.00 til 22.00 samt søndag fra klokken 7.45 til 17.00, hvor finalerne starter. Man er som tilskuer velkommen til at komme ud i Humlehøj-hallens svømmehal og blive vidne til nogle yderst tætte og spændende kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske kunne vandpolo være noget for dig, skriver Sønderborg Vandpolo i en pressemeddelelse.

Vandpolo kort fortalt

Vandpolo er en sport, der kort fortalt minder meget om håndbold – bare i vand. Der er to hold i vandet ad gangen, og det gælder ganske enkelt om at score flest mål. Det er en sport, som udvikler svømmeegenskaberne på en helt anden måde end den almene svømmeundervisning. Vandpolo er sporten for dem, som ønsker større variation end blot at svømme baner. Det er udfordrende, fysisk krævende og ikke mindst sjovt! En sportsgren for dem der elsker holdsport og ikke mindst legen i det våde element.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vandpolo tilbyder vandpolotræning for unge mellem 9 og 16 år tirsdag fra klokken 18 til 19 på Idrætshøjskolen, samt fredag fra 19.30 til 22.00 I Humlehøj-hallen.

For aldersgruppen 16+ er træningen om fredagen fra 20.30 til 22.00 på Humlehøj-hallen.

Sønderborg Vandpolo er en afdeling under Svømmeklubben Sønderbrog.

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...