DM i vandpolo for U13 spilles i Humlehøjhallens bassin

28. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Vandpolo står i spidsen for, at landets U13 vandpolohold får gode vilkår til at kæmpe sig til DM-guldet. Humlehøj-hallen og skolen lægger rammerne. I løbet af lørdag og søndag den 7. og 8. november skal der spilles i alt images20 kampe, hvor holdene skal forsøge at kæmpe sig til guldet i den fysisk krævende sport. Det bliver en weekend med højt tempo, god fight og mange mål, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag vil der blive spille kampe uafbrudt fra klokken 10.30 til 19.30 samt søndag fra klokken 9.00 til 14.40, hvor finalen starter. Man er som tilskuer velkommen til at komme ud i Humlehøj-hallens svømmehal og blive vidne til nogle yderst tætte og spændende kampe. Måske kunne vandpolo være noget for dig!

Vandpolo kort fortalt

Vandpolo er en sport, der kort fortalt minder meget om håndbold – bare i vand. Der er to hold i vandet ad gangen, og det gælder ganske enkelt om at score flest mål. Det er en sport, som udvikler svømmeegenskaberne på en helt anden måde end den almene svømmeundervisning. Vandpolo er sporten for dem, som ønsker større variation end blot at svømme baner. Det er udfordrende, fysisk krævende og ikke mindst sjovt!

Artiklen fortsætter under annoncen

En sportsgren for dem der elsker holdsport og ikke mindst legen i det våde element.

Sønderborg Vandpolo tilbyder vandpolotræning for unge mellem 11 og 14 år tirsdag fra klokken 18 til 19 på Idrætshøjskolen, samt fredag fra 19.30 til 22.00 I Humlehøj-hallen. For aldersgruppen 16+ er træningen om fredagen fra 20.30 til 22.00 på Humlehøj-hallen.

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...