DM i vandpolo for U13 spilles i Humlehøjhallens bassin

28. oktober 2015 Kultur

Sønderborg Vandpolo står i spidsen for, at landets U13 vandpolohold får gode vilkår til at kæmpe sig til DM-guldet. Humlehøj-hallen og skolen lægger rammerne. I løbet af lørdag og søndag den 7. og 8. november skal der spilles i alt images20 kampe, hvor holdene skal forsøge at kæmpe sig til guldet i den fysisk krævende sport. Det bliver en weekend med højt tempo, god fight og mange mål, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag vil der blive spille kampe uafbrudt fra klokken 10.30 til 19.30 samt søndag fra klokken 9.00 til 14.40, hvor finalen starter. Man er som tilskuer velkommen til at komme ud i Humlehøj-hallens svømmehal og blive vidne til nogle yderst tætte og spændende kampe. Måske kunne vandpolo være noget for dig!

Vandpolo kort fortalt

Vandpolo er en sport, der kort fortalt minder meget om håndbold – bare i vand. Der er to hold i vandet ad gangen, og det gælder ganske enkelt om at score flest mål. Det er en sport, som udvikler svømmeegenskaberne på en helt anden måde end den almene svømmeundervisning. Vandpolo er sporten for dem, som ønsker større variation end blot at svømme baner. Det er udfordrende, fysisk krævende og ikke mindst sjovt!

Artiklen fortsætter under annoncen

En sportsgren for dem der elsker holdsport og ikke mindst legen i det våde element.

Sønderborg Vandpolo tilbyder vandpolotræning for unge mellem 11 og 14 år tirsdag fra klokken 18 til 19 på Idrætshøjskolen, samt fredag fra 19.30 til 22.00 I Humlehøj-hallen. For aldersgruppen 16+ er træningen om fredagen fra 20.30 til 22.00 på Humlehøj-hallen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...