DMI: Byger, sol og måske torden

21. august 2014 Uncategorized

Solen kom ud af fjerene klokken 6:08 og bliver på himlen til 20.39. Der kan dog komme en del skyer, så vi ikke kommer til at se meget til den.regn

Først på torsdagen lidt eller nogen sol og byger, som kan være med torden. Efterhånden bliver det mere skyet, men der vil fortsat komme byger. Temp. op mellem 15 og 18 grader og let til frisk vind fra vest og sydvest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Natten til fredag mest skyet og byger, men efterhånden får vi mere vedvarende regn. Laveste temp mellem 10 og 14 grader og vinden bliver let til frisk, mest omkring sydvest.

DMI mener, at bygevejret fortsætter fredag og lørdag – og så bliver søndagen med højst 2 mm. regn. Altså er der gode chancer for en herlig dag i Augustenborg, hvor der er En Søndag på Als.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...