D’Nice at være Nice – DR Ultra besøger Ahlmann-skolen

9. november 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

topI forbindelse med DR Ultras store Gallashow i Skansen sidst på måneden kører DR Ultra en kampagne mod mobning og ensomhed, som de kalder D’Nice at være nice. Kampagnen handler om at være en god kammerat.
I den forbindelse var værterne fra DR Ultra, Jacob Riising og Nikolaj Stockholm på besøg på Ahlmann Skolen for dels at slå på tromme for det store Gallashow, men også for at opfordre ungerne til at huske at være gode ved hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tørre facts gjort underholdende

Under dagentkests besøg gjorde de to værter et stort nummer ud af ikke blot at fortælle de tørre facts, så som at lidt over 6 procent af drengene og lidt over 10 procent af pigerne i alderen 13 – 15 år, føler sig ensomme.

Efter hvert faktum der blev oplæst, skulle ungerne lave enten en sprælleman, eller ud og stå på i ski i et par sekunder. Ungerne fik også til opgave at opsøge en de normalt ikke omgås og se vedkommende i øjnene i et par sekunder. Både denne øvelse og krammeøvelsen, hvor de igen skulle opsøge en de normalt ikke omgås, for så at kramme vedkommende, tog ungene med højt humør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolelederen lovede flødeboller

fbSom sidste punkt på dagsordenen stod der en lille quiz, hvor ungerne skulle vise, at de havde hørt efter og havde styr på de facts, de havde fået præsenteret . Og for at det ikke skulle blive alt for kedeligt, udstyrede DR værten, Nikolaj Stockholm, skoleleder Hans Gade med en abemaske og besked om at fungere som bugtaler dukke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ungerne fik et løfte om at hvis de kunne besvare alle spørgsmål korrekt, så lovede skoleleder-bugtalerdukken Hans Gade, at der var flødeboller til dem allesammen inden jul.

Nu bliver det så spændende, om skolelederen lever op til sit løfte, for ungerne havde ihvertfald hørt efter.

Til sidst blev skoleleder-bugtalerdukken kommanderet til at danse Gang Nam Style, til stor morskab for både børn og voksne.

Inden alt var helt slut, skrev værterne Nikolaj Stockholm og Jacob Riising autografer til de unge mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...