Døgnrapporten: En blev banket og to blev truet på livet

4. maj 2016 112

Politiet fik tirsdag aften et par anmeldelser om vold begået i Sønderborg.

Første gang var kl. 19:10, hvor en 25-årig mand fra Egernsund fortalte, at han var blevet overfaldet af to personer på Kongevej i Sønderborg.

Motivet til overfaldet var angiveligt uenighed om en mulig gæld. Den 25-årige blev både slået og sparket og viste efterfølgende tydelige tegn på at være blevet udsat for vold.

Politiet fik anholdt begge gerningsmænd, selvom den ene i første omgang stak af fra stedet. De anholdte er en 30-årig mand fra Sønderborg og en 23-årig mand fra Tinglev. De blev begge løsladt efter endt afhøring og det vil nu blive op til retten af finde hoved og hale i sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udlændinge trængte ind i lejlighed

Kl. 20:44 bankede det på døren hos en 19-årig mand på Skovvej. Uden for døren stod tre udenlandsk udseende mænd der spurgte om den 19-årige solgte hash. De tre mænd tiltvang sig adgang til lejligheden hvor de tvang den 19-årige ned at sidde.

Herefter gav de sig til at true både ham og en jævnaldrende kammerat på livet.

“De sagde, at de ville stikke dem begge med en kniv. De havde dog ikke nogen kniv med sig”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter lidt tid forlod gerningsmændene stedet med uforrettet sag. Politiet har identificeret den ene, en 18-årig mand fra Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...