Døgnrapporten: En blev banket og to blev truet på livet

4. maj 2016 112

Politiet fik tirsdag aften et par anmeldelser om vold begået i Sønderborg.

Første gang var kl. 19:10, hvor en 25-årig mand fra Egernsund fortalte, at han var blevet overfaldet af to personer på Kongevej i Sønderborg.

Motivet til overfaldet var angiveligt uenighed om en mulig gæld. Den 25-årige blev både slået og sparket og viste efterfølgende tydelige tegn på at være blevet udsat for vold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anholdt begge gerningsmænd, selvom den ene i første omgang stak af fra stedet. De anholdte er en 30-årig mand fra Sønderborg og en 23-årig mand fra Tinglev. De blev begge løsladt efter endt afhøring og det vil nu blive op til retten af finde hoved og hale i sagen.

Udlændinge trængte ind i lejlighed

Kl. 20:44 bankede det på døren hos en 19-årig mand på Skovvej. Uden for døren stod tre udenlandsk udseende mænd der spurgte om den 19-årige solgte hash. De tre mænd tiltvang sig adgang til lejligheden hvor de tvang den 19-årige ned at sidde.

Herefter gav de sig til at true både ham og en jævnaldrende kammerat på livet.

“De sagde, at de ville stikke dem begge med en kniv. De havde dog ikke nogen kniv med sig”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Efter lidt tid forlod gerningsmændene stedet med uforrettet sag. Politiet har identificeret den ene, en 18-årig mand fra Sønderborg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk