Døgnrapporten: Et enkelt indbrud – og to forsøg

8. april 2016 112

Natten til fredag kl. 02:25 gik alarmen i et kontor på Holger Drachmanns Gade, fordi en rude blev knust.

“Vi ved ikke om tyvene har været inde på stedet eller om alarmen har skræmt dem væk”, siger vagtchef Henrik Sønderskov fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyve minutter senere vågnede en beboer i en lejlighed på Ringgade ved, at der var støj fra et vindue, hvor en tyv prøvede at komme ind. Da beboeren tændte lyset, stak tyven af fra stedet.

Kl. 03:06 var den gal på Blommehaven. Her vågnede en ældre borger ved, at noget glas blev knust. Da han kom op, var tyvene stukket af, men der var blevet rodet godt og grundigt rundt i husets skuffer og skabe.

“Det er endnu ikke opgjort hvad der blev stjålet, men hvis nogen har set noget i nattens løb så vil vi selvfølgelig gerne høre om det”, siger Henrik Sønderskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet kan du kontakte på tlf. 1-1-4.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...