Doxbio: Ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvinders forhold til sex

6. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Venus – Let’s talk about sex er en oprigtig og poetisk fortælling om unge kvinders seksualitet og den er på lærredet i Sønderborghus* Doxbio onsdag aften.
Flere end 100 unge kvinder dukker op, da filmens to instruktører søger medvirkende til en “erotisk film på kvinders præmisser”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Over de kommende måneder fortæller kvinderne om deres seksuelle oplevelser og fantasier til filmkameraet, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.
Efterhånden som tiden går og historierne bliver flere, begynder en ramme langsomt at tage form, og instruktørerne indser, at de uden at vide det, allerede er i fuld gang med optagelserne til deres film.
En ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvindernes forhold til sex, om lysten, ulysten, fantasierne, følelserne, opdagelserne og alt det, vi aldrig taler om.
Artiklen fortsætter under annoncen

Køb din billet HER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 112, Sydals

Fodgænger ramt af bil

25. januar 2022 112

Mandag blev en fodgænger på parkeringsområdet ved Rema 1000 i Høruphav ramt en bil. “En 75-årig mand fra Hæruphavvar i gang med at bakke og han ramte fodgængeren”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Den 56-årige mand fra Sydals, som blev ramt af bilen, fik ingen skader.

Læs mere...