DR Big Bandet spiller vinterjazz i Sønderborg Jazzclub

20. februar 2016 Kultur

DR Big Bandet giver dig unik musik, der opstår i spændingsfeltet mellem klassisk bigband-musik, nye kompositioner og 19 enestående musikeres improvisation, koncentration og nærvær.

DR Big Band, Pressefoto

DR Big Band, Pressefoto

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikerne indtager Sønderborghus søndag eftermiddag fra kl. 16 – og er en af flere Vinterjazz-koncerter.

Vinterjazz 2016 tæller i alt 102 spillesteder og 22 uafhængige arrangører. Det er en lille fremgang i forhold til de seneste år. I 2013 var der 60 spillesteder, i 2014 cirka 75 spillesteder og sidste år var tallet ca. 100 steder.

Det er kombinationen af de mange forskellige typer spillesteder – jazzklubber, musikforeninger, kulturhuse, koncertsale, caféer, nedlagte slagtehaller og andre DIY-steder – som er med til at gøre festivalen til en mangfoldig begivenhed både organisatorisk og kunstnerisk. Vinterjazz er med andre ord hele Danmarks årlige jazzfestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Musikken er af den højeste kvalitet og Vinterjazz er sådan set et modstykke til Copenhagen Jazz Festival”, siger Carsten Nicolaisen, formand for Sønderborg Jazzclub.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...