Dræbt kvinde identificeret

6. februar 2020 112

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den dræbte kvinde nu er endeligt identificeret og at der er tale om en 54-årig kvinde fra Sønderborg. De pårørende er underrettet.

Politiet modtog onsdag klokken 15.53 en anmeldelse om, at en kvinde var fundet livløs kvinde ved Aldi på Grundtvigs Plads i Sønderborg og efterfølgende ankom politi og redningsberedskab til stedet og en læge erklærede kvinden for død.

Politiet efterforsker hændelsen som et drab og har i den forbindelse anholdt en 52-årig mand på Grundtvigs Plads og sigtet manden for drabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har ikke givet oplysninger om, hvordan kvinden er blevet dræbt, eller hvordan den anholdte stiller sig til sigtelsen.

Anklagemyndigheden ventes torsdag morgen at tage stilling til fremstilling i et grundlovsforhør.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...