DSU valgte kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget

19. maj 2016 Politik

Onsdag aften havde DSU Sønderborg ekstraordinær generalforsamling, hvor valg af byrådskandidat og regionsrådskandidat var de eneste punkter på dagsordenen. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/02/rådhus3-300×200.jpg” alt=”rådhus3″ width=”300″ height=”200″ />

De unge socialdemokrater er i god tid, så de har mulighed for at påvirke partiprogrammet og få input fra de unge i Sønderborg. 

”Det er vigtigt at inddrage og udfordre de unge, også i processen op imod valget. Derfor har vi i DSU Sønderborg valgt to markante kandidater, der skal ud og lytte og fortælle vores visioner for Sønderborg og Region Syddanmark”, siger DSU Sønderborgs formand, Sarah Smaling 

26-årige Jesper Smaling der studerer Finansøkonomi ved EASV,, de har været i byrådet siden 2013, blev genvalgt som DSUs byrådskandidat. 

”Jeg ser frem til at gå til valg med DSUerne i 2017 og håber at vi kan motivere rigtig mange unge i Sønderborg til at komme med deres bud på fremtidens Sønderborg. Først og fremmest vil jeg gå til valg på at styrke Sønderborgs studiemiljø og evne til at tiltrække uddannelser og studerende”, siger han i en pressemeddelelse.

Som regionsrådskandidat valgte DSUerne partiforeningsformanden i Sønderborg, Karsten Wohlgemuth. 

”Jeg håber jeg kan bruge min erfaring og min politiske indsigt til at være med til at sikre de unges interesser i regionen”, siger Karsten Wohlgemuth efter valget onsdag aften.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk