Du kan møde kunstner Kathrine Ærtebjerg i MultiKulturhuset

18. april 2018 Kultur

Mød en af samtidskunstens stærke kvindelige profiler  i Multikulturhuset den 3. maj kl. 19.00.

Kathrine Ærtebjerg har gennem længere tid været en af de mest populære kunstnere på den danske kunstscene. De fleste forbinder hende med et fabulerende drømmeunivers, der som hos mumitroldene både rummer noget barnligt og eventyrligt, og samtidig er foruroligende og tvetydigt, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

“Hun har troldefjæs og uglereder i håret. Hun har svanehals og dådyrøjne. Hun er dus med himlens fugle og skovens vilde dyr. Hun er omgivet af en flok halvaber. Hun er syg, ligner en hængt kat. Hun pynter sig med lånte fjer, kan godt lide sorte perler og hvide prikker. Hun har hovedet i skyerne og begge ben på jorden. Hun er sikker i sin sag. Hun ved ikke hvad hun skal. Hun hengiver sig. Hun overgiver sig. Hun er melankolsk, men hun smiler. Hun er som en åben bog”, står der om hende i en bog, som Kunstskolen har kigget i.

Ring til Sønderjyllands Kunstskole på 8872 4224 og bestil billet eller læs mere og tilmeld dig HER på Kunstskolens hjemmeside.

Arrangementet holdes i samarbejde med Sønderborg Bibliotek.

Entré 120 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...