Du kan vinde en præmie ved at sponsorere nogle af Rynkeby-rytter Sven Jensens træningskilometer

8. april 2021 Sønderborg

De 62 sønderjyder som er en del af Team Rynkeby, er i fuld gang med at træne – og der skal køres rigtig mange kilometer, inden de når frem til den store dag i juli, hvor de sætter kursen mod Paris.

Coronaen har dog påvirket vintertræningen en del, så formen er ikke hvor denburde være. Men du kan hjælpe mig med at holde dampen op. Og det gør du ved at sposorere et antal af de træningskilometer, jeg skal have i benene.

Artiklen fortsætter under annoncen

En enkelt kilometer koster én krone – og tanken om at jeg cykler penge hjem til Cancerramte børn hjælper mig med at træde ekstra meget”, siger Sven Jensen og fortæller, at pengene ubeskåret lander i BørneCancerfonden.

Sven Jensen skal nå at have kørt 2000 kilometer ind i benene, inden han og de andre kører til Paris.

Du kan vinde

“Rønhaveslagteren har sponsoreret to gavepakker med grillkød og pålæg. Og for hver 50 kroner en sponsor støtter med, så får vedkommende et lod, som bliver lagt i min cykelhjelm. Når måneden er gået trækkes de to vindere, som skal sætte tænderne i indholdet i de flotte gavepakker”, siger Sven Jensen.

Rønhaveslagteren er glad for at han kan bakke om Sven Jensen og Team Rynkeby.

“Jeg synes, at Team Rynkebys arbejde på at samle penge til Børnecancerfonden er rigtigt flot. Og jeg støtter iøvrigt selv fonden, fordi det er en god og vigtig sag”, siger Rønhaveslagter Sune Hansen.

Sådan gør du

Du kan støtte det gode formål ved at indbetale et beløb på Sven Jensens Team-side eller på MobilePay Box 9932LW.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Elev fra 10’eren testet positiv

14. april 2021 COVID-19

En elev i fra 10’eren er onsdag testet positiv for Coronasmitte. 10’eren har til huse i Ungecentret på Ørstedsgade. Den smittede elev var senest i skole mandag. Smittetilfældet har betydet, at hele klassen – i alt 20 elever – samt tre medarbejdere er peget ud som nære kontakter og de er i dag, onsdag, sendt […]

Læs mere...