Du kan vinde en præmie ved at sponsorere nogle af Rynkeby-rytter Sven Jensens træningskilometer

8. april 2021 Sønderborg

De 62 sønderjyder som er en del af Team Rynkeby, er i fuld gang med at træne – og der skal køres rigtig mange kilometer, inden de når frem til den store dag i juli, hvor de sætter kursen mod Paris.

Coronaen har dog påvirket vintertræningen en del, så formen er ikke hvor denburde være. Men du kan hjælpe mig med at holde dampen op. Og det gør du ved at sposorere et antal af de træningskilometer, jeg skal have i benene. En enkelt kilometer koster én krone – og tanken om at jeg cykler penge hjem til Cancerramte børn hjælper mig med at træde ekstra meget”, siger Sven Jensen og fortæller, at pengene ubeskåret lander i BørneCancerfonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sven Jensen skal nå at have kørt 2000 kilometer ind i benene, inden han og de andre kører til Paris.

Du kan vinde

“Rønhaveslagteren har sponsoreret to gavepakker med grillkød og pålæg. Og for hver 50 kroner en sponsor støtter med, så får vedkommende et lod, som bliver lagt i min cykelhjelm. Når måneden er gået trækkes de to vindere, som skal sætte tænderne i indholdet i de flotte gavepakker”, siger Sven Jensen.

Rønhaveslagteren er glad for at han kan bakke om Sven Jensen og Team Rynkeby.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, at Team Rynkebys arbejde på at samle penge til Børnecancerfonden er rigtigt flot. Og jeg støtter iøvrigt selv fonden, fordi det er en god og vigtig sag”, siger Rønhaveslagter Sune Hansen.

Sådan gør du

Du kan støtte det gode formål ved at indbetale et beløb på Sven Jensens Team-side eller på MobilePay Box 9932LW.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...