Dybbøl Bibliotek: Kirsten Hjortlund fortæller om Kunst i byen

10. marts 2015 Kultur

Du kan høre om kunst i byen på Dybbøl Biblioteks Café d. 17 marts. Her vil Kirsten Hjortlund nemlig fortælle om sin kunstneriske udvikling fra lærer til anerkendt billedkunstner. Kirsten Hjortlund vil også vise eksempler på sin kunst, og fortælle om hvad der inspirerer og begejstrer hende.

Kirsten Hjortlund fortæller om kunst i byen.

Kirsten Hjortlund fortæller om kunst i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kirsten Hjortlund er en dansk kosmopolit med barndom på Islands Brygge i København, ungdom i Silkeborg, og voksen/arbejdsliv i Sønderborg.

Kirsten Hjortlund er en moderne impressionist, der benytter sig af momentet, og fanger nu’et med lyset som omdrejningspunkt i sine malerier.

Hun har samarbejdet med Cobra-kunstnere i ’70erne, med danske og udenlandske kunstnere i ’80erne og ’90erne. Dette bevirker, at hun i dag arbejder som en mangfoldig, fuldtidsarbejdende kunstner.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...