Dybbøl Skanse: Alt er tilbage ved det normale

2. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Historiecenter Dybbøl Banke bliver der gjort status over året der gik og centerleder Bjørn Østergaard skriver i en nytårshilsen, at der har været hele 122 forløb med skoleklasser, som deltog i undervisningstilbuddet “På flugt”.

18. april 2014 deltog 15.000 i markeringen af Slaget ved Dybbøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hele 3579 elever deltog i forløbene på Dybbøl Mølle og det er det højeste antal nogensinde”, skriver Bjørn Østergaard.

I 2016 forsøgte Historiecentret sig med to temabaserede aftenarrangementer. Det første fandt sted i juli og emnet var skanserne. Det andet var lagt i september og handlede om soldaternes mad og drikke. Læren fra de to arrangementer blev, at interessen er fint i højsæsonen, men ikke udenfor den.

Effekten af 150-året for Slaget ved Dybbøl er væk og besøgstallene i både skanser og i Dybbøl Mølle er tilbage på niveauet før jubilæet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...