Dybbølskolen gav den gas med musicalen Joanna

12. marts 2015 Samfund

Dybbøskolens 6. årgang har brugt tid og masser af energi på at lave musicalen Joanne, der er sat sammen af de unge menneskers hverdagsoplevelser og tilsat flere sange fra Gasolin og Kim Larsen.

Drenge g piger i 6. klasse er omkring den alder, hvor det modsatte køn viser sig alligevel at være interessant. Og spændende. Nogle er ok, andre søde og enkelte er supersøde. Tænk at score en kæreste.IMG_1558

Artiklen fortsætter under annoncen

I musicalen følger vi en dreng og en pige, der er vilde med hinanden, men ikke helt har modet til at give klar besked. Men det med klar besked, det har klassekammeraterne mod til. Bare ikke på den søde måde. De driller.

Torsdag formiddag havde det store hold premiere for de mindre klasser og bedsteforældrene. Om eftermiddagen kiggede elever fra Sønderskov Skolen forbi. Torsdag aften er det forældrenes tur til at opleve en kæmpe flok unge mennesker, der kaster sig ud i projektet med gnist og gejst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal nogle få fremhæves, så kan det være de tre dansepiger, som virkeligt gjorde det godt. Sprængfyldte med energi og med styr på trin og rytmer.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...