Dybbøl Mølle: Børn blev klogere på livet i gamle dage

29. september 2018 Kultur

Lørdag var der adskillige børn, der lystigt drejede stenkværnene i Dybbøl Mølle rundt og malede deres eget mel, som de fik med sig hjem i en pose. Andre prøvede på at lave en ske i træ og en del hyggede sig med at lave indbagte æblestykker på snor.

Netop det at børn – og voksne – kan få lov til at prøve tingene, gør et besøg i møllen til en rigtig god oplevelse for især børnefamilier.

Og flere tog også turen op i møllen, hvor dørene stod åbne, så man kunne komme ud og nyde udsigten over Sønderborg.

På turen rundt i møllen blev børnene fyldt med gode fortællinger om de forskellige, ting, der er i møllen – og på den måde blev de lidt klogere på livet i de såkaldt gode, gamle dage.

Som noget nyt, var der åbent i møllerboligen ved siden af møllen. Her er der administration i hverdagen. Men lørdag var der gjort klar til kaffebord.

Og der var flere, der gav sig tid til en kop kaffe med kage – og en fortælling om det sønderjyske kaffebord, hvor der skal være mindst 14 forskellige kager.

Se billeder fra MØLLEN HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...