EASV-studerende vil kortlægge hvem det er som laver frivilligt arbejde

22. september 2022 Sønderborg

Røde Kors har en landsindsamling den 2. oktober og jo flere frivillige, der tager en tur med raslebøssen, jo bedre er det. Det gælder også for Røde Kors i Sønderborg, som har Kevin Jørgensen, der læser til serviceøkonom på EASV, i praktik.

“Jeg prøver at kortlægge, hvorfor det er svært for Røde Kors og for andre foreninger at finde frivillige og derfor har jeg brug for, at så mange som muligt svarer på min undersøgelse, som der linkes til nederst på siden”, siger Kevin Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at kortlægge hvem det er, der er frivillige, så regner han med at kunne se, om der er en tendens.

Flere af Statsskolens elever har allerede meldt sig som indsamlere – og du har også mulighed for at hjælpe Røde Kors, så de kan blive ved med at hjælpe andre. Hvis du vil bruge et par timer af din tid søndag den 2. oktober, så kan du melde dig som indsamler og det gør du HER PÅ RØDE KORS’ HJEMMESIDE.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan hjælpe Kevin Jørgensen med hans undersøgelse ved at bruger 2-3 minutter på svare på de spørgsmål, der er HER PÅ LINKET.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...