EDC Poul Erik Bech støtter Red Barnets arbejde i Sønderborg

12. juni 2019 Sønderborg

Onsdag formiddag var de helt store smil fremme på Bente Lauritzen og Else Andersen fra Red Barnet i Sønderborg og det skyldtes, at Michael Gregers Hansen fra EDC Poul Erik Bech mødte de to kvinder i Frivillighedens Hus – og han havde penge med.

“Vi har valgt at støtte Red Barnet i Sønderborg med 20.000 kroner, fordi i arbejder udsatte børn”, sagde Michael Gregers Hansen.

Red Barnet i Sønderborg har en ‘Familie-oplevelses-klub’ og en klub, der hedder Velkommen til Danmark.

“I oplevelsesklubben deltager børn og deres forældre. Vi prøver at have et overtal af danske familier”, siger tovholder Else Andersen. Klubben tager ud til forskellige aktiviteter. For eksempel bowling og minigolf.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En gang om årets tager vi på lejr og det er alletiders, fordi på lejrene danner deltagerne netværk på kryds og tværs”, siger Else Andersen.

Velkommen til Danmark

Velkommen til Danmark er et tilbud især til flygtninge.

“Vi prøver at vise, hvilke muligheder der er, når man bor i Gråsten, Broager, Nordborg og andre steder i kommunen. Man skal nemlig ikke hele vejen til Sønderborg for at deltage i sport, kultur og andre ting”, siger Bente Lauritzen.

I Velkommen til Danmark er der frivillige danske familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt for os, fordi flygtninge lærer om det at være i Danmark, når de omgås danske familier, ser hvordan vi bor og så videre”, siger Bente Lauritzen.

Mange har brug for hjælp

Michael Gregers Hansen fortæller, der er mange frivillige foreninger, der kan bruge flere penge.

“Der er rigtigt mange børn, der er udsatte. Der er jo børn, der har alkoholiserede forældre, forældre på stoffer, forældre, der er økonomisk pressede og så videre”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

For EDC Poul Erik Bech har det betydning, at virksomheden er med til at gøre en forskel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk