Efterårsferie – Ta’ med ud og fisk

Arkivfoto
Arkivfoto
6. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag i efterårsferien inviterer Blå Flag i Sønderborg børn, forældre og bedsteforældre på opdagelsestur i Lillebælt. Det foregår om bord på fiskekutteren “Nana”, hvor interesserede kan være med til at fange fladfisk, slagte dem og gå på opdagelse i deres indre.

“Det er ikke første gang, vi arrangerer en kuttertur med “Nana” i efterårsferien. De foregående år har det været en stor succes, og derfor gentager vi turen. Turen giver børnefamilierne en god mulighed for en spændende oplevelse i efterårsferien, og idéen med Blå Flag er netop at give børn og unge viden om havets liv og økologi – på en levende og anderledes måde”, siger Jane Frellesen, natur- og planlægningsmedarbejder i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turen foregår fra Fynshav Lystbådehavn den 16. oktober kl. 10 og varer fire timer. I løbet af de fire timer sejler kutteren ud på Lillebælt og finder de bedste fiskepladser.

Interesserede kan læse mere om arrangementet på kommunens hjemmeside, på Facebook-siden “Blå flag Sønderborg” eller de kan henvende sig til Sønderborg Turistbureau.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...