Efterårsferie – Ta’ med ud og fisk

6. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Torsdag i efterårsferien inviterer Blå Flag i Sønderborg børn, forældre og bedsteforældre på opdagelsestur i Lillebælt. Det foregår om bord på fiskekutteren "Nana", hvor interesserede kan være med til at fange fladfisk, slagte dem og gå på opdagelse i deres indre.by9

"Det er ikke første gang, vi arrangerer en kuttertur med "Nana" i efterårsferien. De foregående år har det været en stor succes, og derfor gentager vi turen. Turen giver børnefamilierne en god mulighed for en spændende oplevelse i efterårsferien, og idéen med Blå Flag er netop at give børn og unge viden om havets  liv og økologi - på en levende og anderledes måde", siger    Jane Frellesen,   natur- og planlægningsmedarbejder i Sønderborg Kommune.

Turen foregår fra Fynshav Lystbådehavn den 16. oktober kl. 10 og varer fire timer. I løbet af de fire timer sejler kutteren  ud på Lillebælt og finder de     bedste fiskepladser.

Interesserede kan læse mere om arrangementet på kommunens hjemmeside, på Facebook-siden "Blå flag Sønderborg" eller de kan   henvende sig til Sønderborg Turistbureau.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...