Efterårsferie – Ta’ med ud og fisk

6. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Torsdag i efterårsferien inviterer Blå Flag i Sønderborg børn, forældre og bedsteforældre på opdagelsestur i Lillebælt. Det foregår om bord på fiskekutteren "Nana", hvor interesserede kan være med til at fange fladfisk, slagte dem og gå på opdagelse i deres indre.by9

"Det er ikke første gang, vi arrangerer en kuttertur med "Nana" i efterårsferien. De foregående år har det været en stor succes, og derfor gentager vi turen. Turen giver børnefamilierne en god mulighed for en spændende oplevelse i efterårsferien, og idéen med Blå Flag er netop at give børn og unge viden om havets  liv og økologi - på en levende og anderledes måde", siger    Jane Frellesen,   natur- og planlægningsmedarbejder i Sønderborg Kommune.

Turen foregår fra Fynshav Lystbådehavn den 16. oktober kl. 10 og varer fire timer. I løbet af de fire timer sejler kutteren  ud på Lillebælt og finder de     bedste fiskepladser.

Interesserede kan læse mere om arrangementet på kommunens hjemmeside, på Facebook-siden "Blå flag Sønderborg" eller de kan   henvende sig til Sønderborg Turistbureau.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...