Efterskolen EPOS søger kommunetilskud til nyt fyr

18. september 2015 Augustenborg

Den private virksomhed, Efterskolen Epos,  søger  kommunen om tilskud til udskiftning af et forældet gasfyr. Efterskolen Epos er en ny skole, der åbnede i Fynshav i bygningerne, der tidligere husede Danebod Højskole.

Efterskolen beder om et kommunalt tilskud på 270.000 kr., der, i kombination med en tidligere bevilget epos3kommunegaranti på 330.000, skal dække en del af de samlede udgifter på 800.000 kroner til udskioftning af fyret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen anbefaler, at en eventuel yderligere støtte, udover den tidligere bevilgede kommunegaranti, gives som et rentefrit lån.

Økonomiudvalget kan på det kommende møde beslutte at anbefale, at efterskolen får 270.000 i tilskud, at der gives et rentefrit lån på 270.000 kroner over ti år eller Økonomiudvalget kan anbefale, at byrådet siger nej til at støtte den private skole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...