Efterskolen EPOS søger kommunetilskud til nyt fyr

18. september 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Den private virksomhed, Efterskolen Epos,  søger  kommunen om tilskud til udskiftning af et forældet gasfyr. Efterskolen Epos er en ny skole, der åbnede i Fynshav i bygningerne, der tidligere husede Danebod Højskole.

Efterskolen beder om et kommunalt tilskud på 270.000 kr., der, i kombination med en tidligere bevilget epos3kommunegaranti på 330.000, skal dække en del af de samlede udgifter på 800.000 kroner til udskioftning af fyret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen anbefaler, at en eventuel yderligere støtte, udover den tidligere bevilgede kommunegaranti, gives som et rentefrit lån.

Økonomiudvalget kan på det kommende møde beslutte at anbefale, at efterskolen får 270.000 i tilskud, at der gives et rentefrit lån på 270.000 kroner over ti år eller Økonomiudvalget kan anbefale, at byrådet siger nej til at støtte den private skole.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...