Egen UI fik et enkelt point med hjem fra Horsens

17. maj 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

I en velspillet kamp i weekenden kæmpede ’de grønne’ fra Guderup sig til 1 point mod topholdet Horsens Freja, som inden kampen havde maksimumpoint og havde slået alle de andre hold i puljen.

Mødet med Egen UI blev sæsonens første point-tab til Horsensholdet.

I midten af 1. halvleg fik Egen underkendt et mål på en tvivlsom off-side kendelse. Egen formåede gennem hele kampen at holde Horsens-mandskabet fra chancer. Deres scoring i 1. halvleg kom efter en tilfældig opstået chance, skriver Egen UI.

Egen-spillerne gik derfor til pause bagud med 1-0.

”2. halvleg var ikke to minutter gammel før Egen-anfører Oscar Brodersen med et venstrebensdrøn via overliggeren udlignede til 1-1. Oplægget til målet stod Andreas Buch for”, siger fodboldformand Karsten Beltman.

Egen sad på spillet i store dele af kampen og midt i 2. halvleg blev Horsens Freja ramt af to gange 10 minutters udvisning; men på trods af overtal lykkedes det ikke for Egen at omsætte det til flere scoringer. Spillet i de sidste minutter blev lidt febrilsk og usikkert.

Fuldt fortjent tog Egen det første point fra topholdet Horsens Freja, et hold de møder igen i næste spillerunde. Den kamp spilles mandag 2. pinsedag på Linak Arena i Guderup.

”Vi krydser fingre for, at der åbnes mere op for forsamlingsforbudet, så vi kan få tilskuere tilbage på linjerne”, siger Karsten Beltman.