Egen UI kan se frem til hjemmebanekamp mod Middelfarts deltidsproffer

28. juni 2017 Kultur

“Egen UI fra Guderup har for 2. gang i klubbens historie kæmpet sig frem til 8. runde i DBUs pokalturnering. Denne gang møder vi et af de stærkeste hold fra 2. Division, nemlig Middelfart, en klub der har oprustet voldsomt det seneste år med mange fuldtidsprofessionelle og resten af truppen er deltidsproffer”, siger sportschef Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Middelfart kommer på besøg i Guderup på Linak Arena tirsdag den 8 august, hvor kampen forventes spillet kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

19.00 – så reserver allerede nu denne kamp i kalenderen.

Sidst Egen UI var i 8. runde var i 2011, hvor de tabte 1-0 til danmarksserieholdet fra Marienlyst, der først scorede i det 88. minut, i en kamp, der var jævnbyrdig hele vejen igennem. Det var iøvrigt i den sæson, Egen rykkede op i Jyllandsserien og spillede der i tre sæsoner.

Egen er netop rykket op i serie 1 igen efter en sæson i serie 2. En sæson som bød på 12 sejre – ét nederlag og én uafgjort kamp.

Egen mister i sommerferien otte spillere, heraf 3 fra 1. holdstruppen. De skal alle studere i enten Aarhus, Odense eller København.

“Så vi håber naturligvis på tilgang fra andre klubber i sommerpausen. Uanset vil EUI-drengene dog møde topmotiverede og i god form til kampen for sæsonstarten”, siger Martin Prokopek.”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk