Egen UI tog point i kampen mod topholdet Horsens Freja

24. maj 2021 Sport
Arkivfoto
Arkivfoto

Endelig kunne Egen UI åbne for flere end hundrede tilskuere på Linak Arena i Guderup, men fordi klubben først oplysning om de lempede regler lørdag morgen, så de kunne ikke nå at få vort normale set-up klar til kampen.

Alligevel mødte 216 tilskuere op mandag ved middagstid for at se til fodboldkampen mellem topholdet Horsens Freja og Egen UI. De fik en underholdende, spændende, fair spillet kamp mellem to gode hold at se.

”Egen dominerede i første halvleg og kom foran 1-0 efter 10 minutters spil på et flot gennemspillet angreb, som Christoffer Vinther afsluttede med et præcist indersidespark”, siger fodbold-formand Karsten Beltman i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Egen burde have lukket kampen i første halvleg.

I 2. halvleg var det udeholdet, der havde bedst styr på kampen. Horsens Freja udlignede efter 60 minutters spil efter en frisparkssituation, hvor der opstod klumpspil foran Egen-målet, og hvor en Horsens-spiller fik sidste fod på bolden.

Der var et par store chancer til hvert hold i det sidste kvarter, men i mål ville bolden ikke, så kampen sluttede ganske fortjent 1-1.  Udeholdets spillere og medrejsende tilskuere var meget imponerede over det flotte sportsanlæg i Guderup,og de var også tilfredse med at kunne rejse hjem til Horsens med 1 point.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede på lørdag kl. 13.00 spiller Egen igen på hjemmebanen Linak Arena i Guderup. Her er det Agerbæk, der kommer på besøg. Egen beholdt indtil videre 3. pladsen i puljen, men for at være sikker på at overleve i rækken kræver det en 2. plads.

Derfor er en sejr på lørdag nødvendig for at holde trit med Give, der lige nu ligger på 2. pladsen.

”Så vi håber rigtig mange møder op på lørdag til en meget vigtig hjemmekamp, hvor vi igen har det normale set-up med masser af præmier, kampprogram fadølsanlægget og Dethleffs grillpølser parat”, siger Karsten Beltman.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...