Egens fodboldspillere møder skrappe Middelfart

7. august 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag kl. 18.30 spilles kamp i 8. runde i DBU’s landspokalturnering på Linak Arena i Guderup.

Det er 2. gang Egen har kvalificeret sig så langt.  Første gang spillede de mod Marienlyst og tabte 0-1 efter en scoring i de sidste minutter.

“Det er den nemmeste måde at kvalificere sig til Europa-fodbold – kun 6 kampe mere”, siger træner Olav Jessen med et smil om læberne.

På tirsdag kommer 2. Divisionsholdet fra Middelfart på besøg, de medbringer kamerahold, og viser kampen live på deres lokal-tv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Middelfart vurderes af bookmakerne som favoritter til i denne sæson at rykke op i 1. Division!

Så det bliver noget af “en mundfuld” for vore lokale fodboldspillere fra Egen i Guderup, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Egen er nyoprykkerne i fodboldens serie 1. Hen over sommerferien har klubben måttet sige farvel til hele syv spillere, som alle skal læse videre i enten Århus, Odense eller København.

“Det er vilkårene for en lille lokal fodboldklub i provinsen”, siger sportschef Martin Prokopek fra Egen UI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og støt holdet

Heldigvis har klubben også fået tilgang henover sommerferien, fem nye i førsteholdstruppen. Holdet er klar til at tørne ud for den lille lokale fodboldklub. En klub der iøvrigt vægter det sociale sammenhold højere end noget andet. Selvfølgelig vil de gerne vinde; men sammenholdet, livslange venskaber og gode sociale oplevelser vægter højt i den lille klub.

Klubben håber mange lokale fra Als og omegn vil finde vej til Linak Arena på tirsdag for at støtte holdet i den meget, meget svære kamp mod Middelfart. Det vil blive flot fodbold at se, så kom til Guderup se en flot fodboldkamp og vore mange nye og “gamle” spillere, køb en kold fadøl og en fantastisk grillet ringriderpølse fra det lokale Detlefs Slagteri, slutter Martin Prokopek.”

24. juli 2024 112, Sønderborg

Fejlalarm fik brandfolk ud af fjerene

24. juli 2024 112

Kort efter midnat, natten til onsdag, tjekkede brandmænd fra Station Sønderborg den store grå bygning på hjørnet af Kastanie Allé og Østergade i Sønderborg. “Den automatiske brandalarm var gået i gang, selvom der ikke var ild nogle steder”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT. Udover indsatslederen var der en enkelt brandbil og et […]

Læs mere...